Karacabey yaz sezonuna hazır

Karacabey Belediyesi tarafından, ‘modern kent’ hedefi doğrultusunda ilçenin dört bir yanında gerçekleştirilen peyzaj çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Karacabey yaz sezonuna hazır

Yaz sezonu öncesi ekiplerin başladığı çalışmalarda artık sona gelinirken, ortaya çıkan çalışmalar vatandaşların da beğenisini topluyor.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Park Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından yürütülen peyzaj çalışmaları hakkında bilgiler vererek, ilçe genelinde temizlikten, altyapıya, yol ve kaldırımlardan çevre düzenlemelerine kadar çeşitli alanlardaki çalışmaları titizlikle yürüttüklerini kaydetti.

Özkan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
“Kültürel ve sosyal alanlar ile çevre düzenlemeleri, sağlıklı ve yaşanabilir kentlerin önemli simgelerinden biridir. Bizler de ilçemizde bu anlamda yaptığımız düzenlemelerle, çalışma yapılan bölgeleri Karacabey’in adına yakışır bir hale getirdik.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da bahar ayları Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz için yoğun geçti. Ve yaz sezonu öncesinde de hazırlıklarımız tamamlanma aşamasına geldi. Vatandaşlarımıza ve şehrimize gelecek misafirlerimize, adeta çiçek açmış bir Karacabey sunacağız.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X