Karacabey’de 2. Lig coşkusu

Bursa’daki grup maçlarının ardından Tekirdağ’da yapılan final etabını da namağlup tamamlayan Karacabey Belediyespor’da Erkekler Voleybol 2. Ligi’ne yükselmenin mutluluğu yaşanıyor.

Karacabey’de 2. Lig coşkusu

AYHAN FİDAN

Erkekler Voleybol Bölgesel Ligi’nde Bursa’da gerçekleştirilen grup maçlarını yenigilisiz lider tamamladıktan sonra Tekirdağ’da gerçekleştirilen final grubunda da yenilgi yüzü görmeyen  Karacabey Belediyespor’da 2. Lig’e yükselmenin mutluluğu yaşanıyor. Bursa ekibinin final heyecanına Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da ortak olurken, voleybolcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

SPORDA ATAĞA GEÇTİK

Karacabey Belediyespor olarak 2014 yılında başlattıkları spor atağının meyvelerini almaya başladıklarını söyleyen Özkan, “Futbolda 23 senelik hasreti sona erdirerek 3. Lig’e çıktık. Futbolun yanı sıra voleybol, basketbol ve güreş branşlarını da kurduk. Gençlerimiz sporun her alanını doya doya yaşıyorlar. Bundan sonra Karacabey Belediyespor voleybolda bizi 2. Lig’de temsil edecek. Bu başarıyı elde eden voleybolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X