Karacabey’de afetin izleri temizleniyor

Karacabey Belediyesi, geçtiğimiz günlerde meydana gelen şiddetli yağışlar sonrası sel felaketi ve maddi hasara sebep olan Küçük Sanayi Sitesi 2. Bölge’de temizlik çalışmasına başladı. Hafta sonuna kadar tamamlanması planlanan çalışmalarla tıkanan yağmur s

Karacabey’de afetin izleri temizleniyor
Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ali Özkan, Temizlik İşleri ekiplerince yürütülen çalışmalar hakkında temizlik İşleri Müdürü Kenan Gündem’den bilgi aldı. Daha önceden yapılan incelemelerde tıkanan yağmur suyu giderlerinin taşkınlara sebep olduğu belirlenmiş bununla ilgili esnaf ile temaslarda bulunularak giderlerin tıkanması noktasında hassas olunmasının altı çizilmişti.

Başkan Özkan, Sanayi Sitesi’nde gerçekleştirdiği denetimlerde yaptığı açıklamada, “Karacabey Belediyesi olarak sorumluluğumuz altında olmamasına rağmen belediye temizlik işleri ekiplerimizi bu kanalların açılması için görevlendirdik. Amacımız Karacabey’imizin değerli esnafını bir daha aynı sıkıntıyla karşı karşıya bırakmamak. Sıkı ve ummalı bir çalışma ile hafta sonuna kadar tüm kanallar açılmış olacak. Çalışmalar sırasında yıllardır bu kanallara el sürülmemesi sebebiyle çok sayıda katı atık malzemesi çıkmış durumda. Esnafımızdan bu konuda duyarlı davranmasını istiyoruz. Çünkü tıkanan kanallar içerisinde demir parçaları, talaşlar, naylon ve çuvallar, ilaç ve pet şişe kutuları gibi atıklar çıkarılıyor. Esnafımız bunlara duyarlı olmazsa daha kötü sorunlarla yine karşı karşıya kalabiliriz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X