Karacabey’de asfalt çalışmaları başladı

Büyükşehir Belediyesi, Keles’in ardından Karacabey’de de asfalt sezonunu başlattı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaların hızlı şekilde sonuca ulaştırılacağını kaydetti.

Karacabey’de asfalt çalışmaları başladı

İçinde bulunduğumuz yılı ‘ulaşım ve altyapı yılı’ ilan eden Büyükşehir Belediyesi, Karacabey’de asfalt çalışmalarını başlattı. Yaz boyunca farklı kırsal mahallelerde de yapılacak asfalt uygulamalarının toplam maliyeti ise 35 milyon TL’yi bulacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Karacabey’in her geçen gün Büyükşehir ve ilçe belediyesiyle daha güzel bir çevreye kavuştuğunu söyledi. İki belediyenin yaptığı istişareler sonucunda asfalt programındaki konuları tek tek belirlediklerini dile getiren Alinur Aktaş, temiz yollar ve asfalt gibi halkın beklentisi olan konuların en hızlı şekilde sonuca ulaştırılacağını söyledi. 

17 ilçede asfalt ve tretuvar ile ilgili ciddi faaliyetler olduğunu belirten Aktaş, ‘Karacabey ilçemizde de asfalt sezonunu açtık. Burada ciddi bir altyapı çalışmasına gireceğiz. İlçe halkını üzmeden, işlemleri parça parça yerine getireceğiz. Toplam maliyeti 200 milyon TL olan çalışmaları iki sene içerisinde toparlamayı hedefliyoruz.

Bunun yanında, kamulaştırmayla yeni açacağımız yollar ve devam eden inşaatlarımız var. Karacabeyliler bilsin ki, bu yaz ilçede daha güzel bir görüntü ortaya çıkacak’ dedi.

ÖZKAN’DAN TEŞEKKÜR…

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan altyapı seferberliğinin hızla devam ettiğini söyledi. Elektrik hatlarının yer altına alınması noktasında da çalışmaların sürdüğünü kaydeden Özkan, ‘Karacabey, inşaat yoğunluğunun had safhada olduğu bir ilçemizdir.

Dolayısıyla, yollarla ilgili bir sıkıntı ortaya çıkıyor. Ortadaki sıkıntıları kaldırmak maksadıyla Büyükşehir Belediyesi asfalt seferberliğini başlattı. Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X