Karacabey’de çalışmalar hızlı başladı

Karacabey Belediye Başkanı Özkan, seçimlerin ardından ilçedeki ilk ziyaretini Saadet ve Hamidiye mahallelerine gerçekleştirdi ve ‘Şimdi hizmet zamanı’ mesajı verdi.

Karacabey’de çalışmalar hızlı başladı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yerel seçimlerin ardından ilçedeki çalışmalarına ara vermeden başladı.
Başkan Özkan, seçimlerin ardından ilçedeki ilk ziyaretini Saadet ve Hamidiye mahallelerine gerçekleştirdi. Özkan, seçimlerde mahallelilerin kendilerine gösterdiği destekten ötürü memnuniyetini dile getirirken, mahalleliler de seçim sonuçlarından mutluluk duyduklarını ifade etti.

Saadet Mahallesi’nde belediye tarafından gerçekleştirilen lokma ikramına da katılan Özkan, Roman vatandaşların yoğun yaşadığı bölgede vatandaşlarla sohbet etme imkânı buldu. Başkan Özkan buluşmada, “Saadet ve Hamidiye mahalleleri, seçim sürecinde bizlere büyük destek sağlamıştı.

Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Seçim öncesi de mahalle halkımız bizlerden söz istemişlerdi. Biz de sözümüzü tuttuk ve seçimin ardından ilk ziyaretimizi buraya gerçekleştirdik. Kandil sebebiyle hem vatandaşlarımızla bir araya geldik hem de kandillerinin mübarek olmasını diledik” dedi.

VATANDAŞA TEŞEKKÜR…

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, daha sonra Gazi Mahallesi Camii’ne giderek, yatsı namazı sonrası Gazi Mahallesi sakinleriyle de bir araya geldi ve mahalle halkına desteklerinden ötürü teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X