Karacabey’de gıda denetimi

Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede gıda üretimi ve satışı yapılan iş yerlerini denetledi.

Karacabey’de gıda denetimi

Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda üretimi ve satışı yapılan iş yerlerindeki denetimlerine devam ediyor. Denetimlerde ilçe genelindeki işyerleri kontrolden geçirildi. İşletmelerin halk sağlığına önem vermesi gerektiği belirtilirken, gıda güvenliği ile ilgili konularda da hassas davranılması uyarısında bulunuldu.

12 adet gıda satışı yapan işyerine gerçekleştirilen denetimlerde görülen son kullanma tarihi geçmiş gıda ürünleri imha edildi. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, insan sağlığına büyük önem verdiklerini söyledi.

Özkan, bu kapsamda vatandaşların sağlıklı beslenmesi açısından zabıta ekiplerinin gıda denetimlerine devam ettiklerini belirterek, “Gıda üretimi ve satışı yapılan işletmelerin hijyen kurallarına dikkat etmesi oldukça önemli.

Karacabey Belediyesi olarak vatandaşlarımızın sağlıklı beslenmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz ve bu konuda gerekli önlemleri alıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Ali Özkan, kurallara uymayan işletmelere gerekli işlemlerin yapıldığını belirterek. Denetimlerin süreceğini ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X