Karacabey’de gövde gösterisi

Güçlü traktörlerden hem randıman hem de kalite sunan biçerdöverlere kadar birçok ürünü ile fark yaratan Massey Ferguson’un, Karacabey 8. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nda yenilikçi ürünleri ile adeta gövde gösterisi yaptığı bildirildi.

Karacabey’de gövde gösterisi

Şirketten yapılan açıklamada, 14 – 17 Mart tarihleri arasında Ömer Matlı Kapalı Pazar Yeri’nde gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen fuara çevre il ve ilçelerden de birçok çiftçi ve üretici katıldı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Massey Ferguson Bursa Bölge Bayi GSCR Global Makina Yönetim Kurulu Başkanı Adem Rondu, fuarda en yenilikçi ürünlerini çiftçilerle buluşturduklarını söyledi.

350 metrekarelik alanda 50 beygirden 400 beygire kadar traktörleri sergilediklerini belirten Rondu, “Standımıza ilgi bizleri son derece memnun etti. Beklenti ve ihtiyaçları göz önüne alarak tasarladığımız yeni ürünlerimiz ile çiftçilerimizi buluşturduk” ifadelerini kullandı.

Rondu, stanlarını geçmiş dönem Başbakan Yardımcısı, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin ve Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın da ziyaret ettiğini kaydetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X