Karacabey’de otopark sorununa köklü çözüm

Karacabey’de ilçe merkezindeki önemli sorunlardan biri olan otopark sorunu kalıcı çözüme kavuşturuluyor.

Karacabey’de otopark sorununa köklü çözüm

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçede kentiçi ulaşımında önemli bir sorun haline gelen otopark konusunun çözüme kavuşturulması için Vergi Dairesi’nin yerinde planlanan otopark inşaatına ilk kazmanın önümüzdeki günlerde vurulacağını bildirdi.

Kent merkezindeki Ulucami yanında yer alan mevcut Vergi Dairesi binasının bulunduğu alanda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ali Özkan kiracı işyerlerinin boşaltılması adına gerekli bildirimlerin tamamlandığını belirterek, tahliye işlemlerinin ardından projenin kısa sürede start alacağını kaydetti. Yapılacak yeni otopark ile şehir merkezinin önemli ölçüde nefes alacağını ifade eden Ali Özkan, ilçenin bütünüyle modern kent hedefine ulaştırılması hedefiyle yenilikçi projeleri sırasıyla devreye almaya kararlı olduklarını söyledi. Özkan, “Geçmişten bu yana var olan potansiyel kaynaklarını tüm paydaşları ile harekete geçirdiğimiz ilçemiz, her yönü ile örnek kent hedefine kararlılıkla ilerliyor” şeklinde konuştu.

Öte yandan otopark inşaatının yükseleceği alanda yer alan mevcut Vergi Dairesi için Gazi Mahallesi’nde başlatılan yeni bina inşaatının sürdüğü ve bu inşaat tamamlanıncaya kadar da önümüzdeki günlerde Atatürk İlkokulu yanındaki geçici yerine taşınacağı belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X