Karacabey’deki parklarda yenileme çalışmaları

Karacabey Belediyesi’nin ilçedeki parklarda yürüttüğü yenileme çalışmaları devam ediyor.

Karacabey’deki parklarda yenileme çalışmaları

İlçedeki mahallelerde parklar oluşturan Karacabey Belediyesi tarafından Adnan Menderes Parkı’ndaki peyzaj ve yenileme çalışmalarında da sona gelindiği belirtildi.

Yenilenen parktaki çalışmaları inceleyen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçeyi çevresel görünüm anlamında modernleştirme çalışmalarına önem verdiklerini söyledi.

İlçedeki sosyal hayata canlılık kazandıracak projelere devam ettiklerini ifade eden Özkan, “Parkımızdaki çalışmalarda artık sona gelindi. Yenileme çalışmalarımız kısa süre içerisinde tamamlanacak ve parkımız yeni yüzü ile halkımızın hizmetine sunulacak” dedi.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ilçenin her yerinde çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarına hız kazandırdıklarını ifade etti. Karacabey’in el değmemiş güzelliklerini gün yüzüne çıkarma çalışmalarını sürdüreceklerini kaydeden Özkan, “Yaptığımız işlemler sonucunda ilçemizde sosyal olarak büyük bir canlanma yaşandı” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X