Karacabey’e şehitlik anıtı

Karacabey Belediyesi tarafından, vatani görevi sırasında canını feda eden şehitler anısına anlamlı bir çalışmaya imza atıldı.

Karacabey’e şehitlik anıtı

Karacabey Belediyesi, şehitler anısına Karacabey Şehitlik Anıtı’nın yapımını gerçekleştirdi. 2 nolu mezarlıkta yapımı gerçekleştirilen anıtın yanına ise vatani görevini yaparken şehit düşen askerlerin rütbeleri, isimleri ve birliklerinin adının yazılı olduğu taşlar konuldu. Şehitlik Anıtı dualarla ziyarete açıldı.

Belediye Başkanı Ali Özkan, “Yurdun dört bir yanında olduğu gibi ilçemizde de vatan için canını feda etmiş pek çok şehidimiz bulunmaktadır. Biliyoruz ki, bugün, vatan uğruna şehit düşen bu aslan yüreklerimiz sayesinde bizler hayatta ve ayaktayız.

O aileler, şehitlerimizin aziz hatırasıdır ve bize emanettir. Bunun yanında bizler, şehitlerimizin isimleri gelecek nesillere aktarılsın, gelecek nesiller şehit düşen büyüklerini unutmasınlar ve her daim ansınlar diye, böyle bir projeyi hayata geçirmiş bulunmaktayız.

Ben bu uğurda bir kez daha, başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğruna şehit düşen tüm vatan evlatlarını rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize de Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X