Karacabeyli çiftçiye modern tesis

Karacabey Ziraat Odası’nın yaklaşık 3 milyon TL’ye mal olacak yeni binasının temeli törenle atıldı.

Karacabeyli çiftçiye modern tesis

AYHAN FİDAN

Ziraat Odası’nın yeni hizmet binası Mecidiye Mahallesi İstiklal Ortaokulu yanında bulunan bin 974 metrekarelik alana inşa edilecek. Törene Karacabey Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çiftçiler ve vatandaşlar katıldı.

Karacabey Ziraat Odası Başkanı Erhan Erdem, 7-8 ay içinde binanın inşaatını tamamlayacaklarını söyledi. Erdem, “Karacabey çiftçisi, teknolojiyi en iyi şekilde takip eden, ürünlerini gübrelemede teknoloji ile sanayi ekipmanlarını uygun ve yerinde kullanabilen çiftçilerdir. Karacabey Ziraat Odası şu anda dairede oturuyor ve bu yüzden bizim modern bir tesise ihtiyacımız vardı. Belediye Başkanı Ali Özkan’a bir ricada bulunarak, çiftçilerimize layık modern bir tesisin kurulması için yer talebinde bulunduk. Başkanımız Ali Özkan bize bu noktada çok yardımcı oldu. Kendilerine hem çiftçi adına hem de ilçe halkı adına şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

LABORATUVAR DA VAR

Yeni binada dış ticaret uzmanından teknoloji ve laboratuvarlara kadar hizmet verileceğini ifade eden Erdem, “Üç katlı olan binamızın ilk katında, ÇKS birimleri, çiftçi bekleme salonu ve satış ve personel odaları yer alacak.  İkinci katında ise, başkan odası ve meclis toplantı salonu yer alırken, üçüncü katta ise eğitim salonu ve laboratuvar yer alacak. Hayalimizdeki tesiste çiftçilerimize hizmet vermek bizi çok mutlu edecek” diye konuştu.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ise, “Karacabeyimiz, tarım ve hayvancılığın başkenti olarak addediliyor. Gerçekten bölgemizde üretim yapan çiftçilerimiz, üreticilerimiz teknolojinin en son imkanlarını kullanarak verimlilik noktasında azami başarılar elde ediyorlar. Ziraat Odası’nın yeni yapılan binasının ilçe tarımına hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Törenin sonunda katılımcılara fidan dağıtımının yanı sıra, lokma ve ayran ikramında da bulunuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X