Karacabeyli öğrencilerden ‘mavi kapak’ kampanyası

Karacabey İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı Ulviye Matlı Fen Lisesi 11. sınıf öğrencisi Elif Nur Çalışkan’ın 2017/2018 eğitim-öğretim döneminde göreve gelmesiyle başlayan ‘mavi kapak’ kampanyası meyvesini verdi.

Karacabeyli öğrencilerden ‘mavi kapak’ kampanyası

AYHAN FİDAN

Karacabey İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin’in de desteği ile başlayan ve tüm okulların katılımıyla gerçekleştirilen kampanyada toplanan kapaklar karşılığında alınan akülü araç Serap Kahraman’a teslim edildi.

Karacabey Tüm Engelliler Kültür Sanat Dayanışma ve Spor Derneği’nde gerçekleştirilen akülü araç teslim törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Ulviye Matlı Fen Lisesi Müdürü Murat Deniz, İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı Elif Nur Çalışkan, Karacabey Tüm Engelliler Kültür Sanat Dayanışma ve Spor Derneği Başkanı Kağan Erdem ve akülü aracın teslim edileceği Serap Karaman katıldı.

Akülü aracı teslim alan Serap Karaman engellilere destek olan tüm öğrencilere minnettar olduğunu ifade etti. Kendilerine verilen bu destek nedeniyle mutlu olduklarını ve tüm öğrencilerin engellilerle birlikte olduğunu görme sevincini yaşadıklarını vurgulayan Dernek Başkanı Kağan Erdem de, kampanyada emeği geçenlere teşekkür etti.

Öğrencileri bu duyarlı davranışları nedeniyle takdir ettiğini ve gurur duyduğunu belirten İlçe Mili Eğitim Müdürü Emin Dingin de, herkesin birer engelli adayı olduğunu ifade ederken, İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı Elif Nur Çalışkan ise kapak toplamaya devam edeceklerini söyledi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X