Karaca’dan ses yok: 0-0

Bursa ekibi, evinde zirve takipçilerinden Darıca Gençlerbirliği’yle golsüz berabere kaldı ancak, liderliğini sürdürdü.

Karaca’dan ses yok: 0-0

TFF 3. Lig 3. Grup’ta liderlik koltuğunda oturan Karacabey Belediyespor, evinde zirve takiplerinden Darıca Gençlerbirliği’yel 0-0 berabere kaldı. Ligde başarılı bir performans sergileyen ve zirvede yer alan Bursa ekibi Mustafa Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan karşılaşmada üstünlük golünü bulamadı ancak, takipçilerinin de puan kaybı sonrasında liderliğini sürdürdü. Lacivert siyahlılar, mücadelede zaman zaman pozisyonlar bulsa da aradığı gole bir türlü ulaşamadı. İki ekibin de gol çabalarının sonuç vermediği maç 0-0’lık sonuçla tamamlanırken, ekipler 1’er puana razı oldu. Sahasında 2 puan bırakan Karacabey Belediyespor, yine de takipçilerinin de puan kaybı sonrası en yakın takipçisiyle arasında puan farkını 2’ye çıkardı.

STAT: M. Fehmi Gerçeker

HAKEMLER: Özer Özden (**) Aydın Karsavuran (**) Mert Türk (**)

GOL: Yok

SARI KARTLAR: Salih, Alper (Darıca GB), İlyas, Gökhan (Karacabey B.)

KARACABEY BELEDİYESPOR: Hasan Kaya (**) İlyas (**) Hasan Güleryüz (**) Oğuz (**) Sergen (**) Muhammet (**) Abuzer Gaffar (**) Said Can (*) (Dk. 63 Ömer *) Gökhan (*) (Dk. 89 Ahmet) Onur (**) Rasimcan (**)

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ: Ali Alper (**) Mahmuthan Samet (*) Ahmet Özer (**) Selman (**) Ömer (*) (Dk. 46 Atakan *) Berat (*) Metin (**) Salih (*) (Dk. 46 Onuray *) Ferhat (**) Ahmet Kutluer (**) (Dk. 85 Emre) Fahrettin (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X