Karaca’ya nazar değdi: 2-0

Mavi siyahlılar, lider Bayburt İl Özel İdare deplasmanında 69. ve 90+7. dakikada Selçuk’un attığı gollere engel olamayınca sahadan mağlup ayrıldı. 

Karaca’ya nazar değdi: 2-0

TFF 3. Lig 3. Grup’ta geçtiğimiz hafta Kocaelispor’u mağlup ederek play-off biletini cebine koyan Karacabey Belediyespor, lider Bayburt İl Özel İdare’ye 2-0 yenildi. Bayburt Genç Osman Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. Temsimcimiz Karacabey Belediyespor, zaman zaman lider Bayburt İl Özel İdare kalesinde tehlikeli ataklar geliştirsede bunlarda başarılı olamadı.

Selçuk’u durdurumadılar

Karşılaşmanın ilkyarısı 0-0 golsüz sona erdi. İkinci yarıda ise Bayburt İl Özel İdare gol için yüklenmeye başladı 69. dakikada Selçuk Kaban’ın golüyle Bayburt İl Özel İdare 1-0 öne geçti. Kalan sürede beraberlik için yüklenen Karacabey Belediyespor istediği golü bulamadı. tam maç bitti derken 90 artı 7’de ilk golü atan Selçuk Kaban sahneye çıktı ve  ve Bayburt İl Özel İdare’nin 2. golünü attı ve karşılaşma 2-0 sona erdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X