Karaman’da Şehitler İçin Yürüyüş

Karaman’da sosyal medya üzerinden organize olan vatandaşlar, Hakkari Dağlıca’da şehit düşen askerler için yürüyüş yaptı. Hakkari Dağlıca’da PKK te…

Karaman’da Şehitler İçin Yürüyüş

Karaman’da sosyal medya üzerinden organize olan vatandaşlar, Hakkari Dağlıca’da şehit düşen askerler için yürüyüş yaptı. Hakkari Dağlıca’da PKK terör örgütünün hain saldırısı sonucu şehit düşen 16 asker için Karaman’da yürüyüş yapıldı. Sosyal medya üzerinden örgütlenen vatandaşlar, yatsı namazından sonra Aktekke Meydanı’nda bir araya gelerek Cumhuriyet Parkın’daki Atatürk Anıtı’na kadar PKK aleyhinde slogan atarak yürüdü. Atatürk Anıtı önünde şehitler için 1 dakika saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu. Vatandaşlar daha sonra tekrar Aktekke Meydanı’na gelerek yürüyüşü sonlandırdı. PKK aleyhine atılan sloganlarla gerçekleşen yürüyüşe İsmet Paşa Caddesi’nde bulunan vatandaşlar da katılırken, çevredeki esnaf da ıslık ve alkışlarla yürüyüşe destek verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X