Kararsız kaldım hata yaptım

Yusuf, ‘Aslında uzak köşeye doğru hedeflenmiştim, daha sonra pas verme ile şut arasında kaldım. Boşuna demiyorlar en kötü karar, kararsızlıktan iyidir. Yarım saniyelik o an benim gol atmamı engelledi’ dedi.

Kararsız kaldım hata yaptım

Kayserispor karşılaşmasında kaleci Silviu Lung’u geçemeyen ve oyundan çıkarken taraftarın bir bölümünden tepki gören Yusuf Erdoğan, camiadan özür diledi.  Çok büyük hata yaptığını kabul eden tecrübeli oyuncu, ‘Aslında uzak köşeye doğru hedeflenmiştim, daha sonra pas verme ile şut arasında kaldım.

Boşuna demiyorlar en kötü karar, kararsızlıktan iyidir. Yarım saniyelik o an benim gol atmamı engelledi. Daha dikkatli, daha konsantre olup önümüzdeki haftalarda skoru değiştiren bir Yusuf Erdoğan izletmek istiyorum’ dedi.

Bahane aramıyoruz

Pozisyon vermeden harika bir maç çıkardıklarını ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını belirten Yusuf Erdoğan, ‘Taraftarımızdan özür diliyoruz. Gerçekten, çok iyi oynadığımız bir maçı kazanamadık. Ben de kendi adıma girdiğim pozisyonu değerlendiremedim. Gol atamadıkça insanın üzerinde baskı oluyor.

İlk yarıda o kadar çok gol kaçırdık ki, ikinci yarı kesin atmak için çıktık. Çok büyük bir stres oluyor tabii ki bunlar bizim için bir bahane değil ama üzgünüz. Konyaspor maçında inşallah gol orucunu bozarız ve galibiyetle de geri döneriz Bursa’ya’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X