Karayel güven tazeledi

AK Parti Yenişehir Kadın Kolları’nda mevcut başkan Feride Karayel yeniden göreve geldi.

Karayel güven tazeledi

AK Parti Yenişehir İlçe Kadın Kolları kongresi, yoğun bir katılımla gerçekleşti. Tek liste ile girilen kongre sonunda delegelerin çoğunluğunun oyunu alan mevcut başkan Feride Karayel, yeniden göreve geldi. Kongreye AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Yavuz Gözgeç’in yanı sıra Yenişehir İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, il ve ilçe kadın kolları yöneticileri ile partililer katıldı.

Kongrede açılış konuşmalarının ardından söz alan il kadın kolları başkanı Emine Yavuz Gözgeç, AK Parti’nin kadına verdiği değere vurgu yaptı. Kadınların AK Parti hükumetleri ile siyasette daha fazla temsil hakkı bulduğunu belirten Gözgeç, “İnşallah ilerleyen zamanlarda siyasetin çeşitli kademelerindeki kadın görevli sayımız daha da artacaktır. Kadınlarımız, partimizin ve ülkemizin geleceğine katkılarını defalarca kanıtladı ve kanıtlamaya da devam ediyor. Şüphesiz ki partimizin ve ülkemizin önüne koyduğu büyük hedeflere giden yolda kadınlarımıza yine çok büyük görevler düşecektir. Bizler bu gerçeğin farkında olarak kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun izinde, daha aydınlık ve refah bir Türkiye için durmadan koşmaya devam edeceğiz” dedi.

Yenişehir ilçe kadın kollarının yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

“Feride Karayel, Nilüfer Şahin, Seval Seyrik, Gönül Dündar, Gamze Kamıl, Necibe Bayram, Hacer Olkun, Asiye Sezer, Müesser Örs, Ümran Güray, Elif Bayram, Rüveyda Tetik, Gönül Koç, Neriman Eren, Nagihan Dirinli, Çiğdem Kocabıyık, Dilek Güllü, Güldünya Kirden, Zeynep Özdemir, Nermin Yavuz, Saime Yıldız, Emire Oğuz, Hazel Doğan, Fatma Tetik, Saliha Bal.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X