Kardeş Çocukları dizisi ne zaman final yapacak?

Star TV’nin pazar akşamlarına damga vuran dizisi Kardeş Çocukları yeni sezonda da devam edecek.

Kardeş Çocukları dizisi ne zaman final yapacak?

Star TV’nin Gold Film imzalı dizisi ‘Kardeş Çocukları’ pazar akşamları seyirciyi ekran başına topluyor.

Faruk Teber’in yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği merak konusuydu. Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu ve Furkan Andıç’ın başlıca rollerini paylaştığı dizinin eylül sezonunda da seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Birsen Altuntaş’ın özel haberine göre; Sırma Yanık’ın kaleme aldığı dizi, 26 Mayıs’ta ekrana gelecek 17. bölümüyle sezon finali yapacak. “Kardeş Çocukları” geçmişte aynı adama aşık iki kız kardeşin yıllar sonra yaşadıkları yüzleşmeyi etkileyici bir dille ekrana taşıyor.

Furkan Andıç’ın yerine kim gelecek?

Öte yandan Star TV’de ekrana gelen “Kardeş Çocukları” dizisinin başrol oyuncusu Furkan Andıç’ın projeye veda edeceği ortaya çıkmıştı. Dizide aslında kardeş olan Hayat (Afra Saraçoğlu) ve Hayal’in (Alara Turan) aşkı arasında kalan oyuncunun 13. bölümde diziden ayrılacağı öğrenildi. Andıç senaryo gereği ilk bölümde geldiği Kanada’ya geri dönmek zorunda kalacak. 17. bölümde sezon finali yapacak olan “Kardeş Çocukları”nda Andıç’ın yerine şimdilik kimsenin gelmeyeceği açıklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X