‘Kardeşinize mi benzetiyorsunuz beni?’ Ali Vefa’dan Ferman’ı şaşırtan sözler

Mucize Doktor dizisinin 14. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Taner Ölmez ve Onur Tuna’nın başrollerde oynadığı Mucize Doktor’un yeni bölümünde, Doktor Ali Vefa ile Ferman arasındaki yakınlaşma Nazlı’nın da dikkatini çekiyor.

‘Kardeşinize mi benzetiyorsunuz beni?’ Ali Vefa’dan Ferman’ı şaşırtan sözler

Yayınlandığı ilk günden bu yana reytinglerde zirvede yer alan Mucize Doktor’un 12 Aralık Perşembe ekrana gelecek olan 14. yeni bölümünde Ali Vefa ile Ferman arasında sürpriz gelişmeler yaşanacak. Mucize Doktor son bölümde, Ferman Ali’yi bakım evinde kalan kız kardeşiyle tanıştırarak hastalığını anlattı. Ali ise gözyaşlarına boğulan Ferman’ı sarılarak teselli etmeye çalıştı.

Mucize Doktor’un yeni bölümünde Ali, hayatında ilk defa birisine dokunmanın şokunu yaşıyor. Ali Vefa’dan kardeşiyle ilgili gerçekleri kimseye anlatmamasını isteyen Ferman’ın “Sen bambaşka bir şeyi başardın, kimsenin yapamadığını yaptın. Ama bu olayı unutacaksın, kimseye anlatmayacaksın” sözleriyle uyarıda bulunuyor. Ali’nin ise “Kardeşinize mi benzetiyorsunuz beni? Bu yüzden mi istemiyorsunuz başından beri” sözleri Ferman’ı şoke ediyor.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X