Karısına işkence eden adama 54 yıl hapis

Özel güvenlikçi koca, çocuklarını akrabalarına gönderip akıl almaz işkence planını gerçekleştirdi. Karısını kelepçeledi, copla dövdü, elektroşok verdi, tırnaklarını söktü ve tecavüz etti… Üstelik bütün bunları kameraya çekti. Duruşmada da ‘çok kahrını ç

Karısına işkence eden adama 54 yıl hapis

Hürriyet’in haberine göre, Pendik’te yaşayan C.E.D (34) ile özel güvenlik görevlisi A.K.D. (41) 17 yıllık evliydi. Üç çocuk annesi C.E.D. eşine boşanmak istediğini söyledi. Kocası boşanmayı kabul etti. Büyük çocuğunun ortaokulu bitirme sınavı olan SBS’ye girdikten sonra evleri ayıracaklarını söyledi. 12 Haziran 2012’de çocuklarını bir akrabaları ile Konya’ya gönderdi. Karısıyla evde yalnız kalınca da korkunç planını uygulamaya koydu. Daha önce çektiği ilişki videolarını eşine izletti.

BİBER GAZI ELEKTROŞOK, TECAVÜZ

Ardından yüzüne biber gazı sıktı. Gücünü yitiren eşinin ağzına eşarbını sokarak yerlerde sürükledi ve yatak odasına götürdü. Ellerini ve ayaklarını kelepçeledikten sonra copla dövüp elektroşok verdi. Fındık kıracağıyla tırnaklarını ezip jiletle tüm vücudunu kazıdı. Daha sonra eşinin saçlarını kesip defalarca tecavüz etti. Tüm bunları kamerayla saniye saniye kayıt altına aldı.

YAPTIĞI HER ŞEY KAMERADA

C.E.D. ertesi gün perişan halde işe gitti. Akşam ablasının evinde kaldı. Ablasının ısrarıyla Urla’da emniyet amiri olarak görev yapan ağabeyinin yanına gitti ve buradan suç duyurusunda bulundu. A.K.D. Konya’da gözaltına alınarak İstanbul’a getirildi. Çektiği işkence videoları diziüstü bilgisayarında bulundu.

‘KARIM BENİM ÇOK KAHRIMI ÇEKTİ’

İstanbul Anadolu 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davada ifade veren koca tecavüz hariç diğer suçlamaları şu sözlerle kabul etti: “Karım çocuklarıma çok iyi baktı. Ben evlendiğimizden beri ona çok eziyet ettim. Çok kahrımı çekmiştir. Bu nedenle mahkemeniz huzurunda kendisine teşekkür ediyorum. Ben huysuz ve geçimsiz bir insanım. Eşim ne zaman, nerede eziyet ettiğimi söylüyorsa doğrudur. Ama tecavüz etmedim. Görüntüleri de ben çektim. Yaşananları anlatmak istemiyorum. Cezaevinden de çıkmak istemiyorum. Cinsel saldırı hariç diğer suçlara bir diyeceğim yoktur.”

8 SUÇTAN 54.5 YIL HAPSİ İSTENDİ

Davanın önceki gün görülen son duruşmasında Cumhuriyet Savcısı Murat Büte karar için görüşünü açıkladı. Kadının yaşadığı işkenceyi ayrıntılarıyla anlatan Savcı Büte, A.K.D.’nin eziyet, cinsel saldırı, tehdit, kasten yaralama, özel hayatın gizliliğini ihlal, kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak, şantaj ve tehdit suçlarından 54.5 yıl hapisle cezalandırılmasını istedi. Duruşma karar için ertelendi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X