‘Karius bana da DM’den yürüdü!’

Kanal D ekranlarına gelen ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programına konuk olan oyuncu Sinan Çalışkanoğlu, Beşiktaş’ın yakışıklı kalecisi Loris Karius’un kadınlara mesaj atmasına atıfta bulunarak “Karius bana da DM’den yürüdü.” dedi.

‘Karius bana da DM’den yürüdü!’

Ünlü oyuncu Sinan Çalışkanoğlu ve eşi Çiğdem Şen, Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programına konuk oldu. Evlilikleri hakkında samimi açıklamalarda bulunan çiftten Sinan Çalışkanoğlu Beşiktaş’ın yeni kalecisi Loris Karius’un kadınlara mesaj atmasını tiye aldı.

“LORİS BANA DA YÜRÜDÜ”

Sunucuların ‘Size DM’den mesajlar geliyor mu?’ sorusuna Loris Karius’u tiye alarak cevap verdi. Oyuncu, “Loris Karius attı. Buradan söylüyorum loris bana yürüdü. Bana ‘What’ diye yazmış. Sana what.” diyerek stüdyodaki herkesi kahkahaya boğdu.

SOSYAL MEDYA FENOMENLERİNE DM’DEN YAZDI

Beşiktaş’ın kalecisi Loris Karius, Türkiye’ye geldikten sonra sosyal medya fenomenleri Merve Taşkın, Melis Ayça Degirmencioğlu ve sunucu Dilay Korkmaz’a Instagram’dan mesaj atmıştı.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X