Kariyer günlerinin konuğu Ceyhun Sezer Coşkun

M. Kemal Coşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Kariyer günlerinin konuğu Bilişim sektöründen Ceyhun Sezer Coşkun oldu. 

Kariyer günlerinin konuğu Ceyhun Sezer Coşkun

Milli Eğitim Bakanlığı ve Bilişim Sektörü İş  Adamları ve Profesyonelleri Derneği (BİSİAD) arasında geçtiğimiz günlerde bir protokol imzalanmıştı. Protokol gereğince iki kurumun ortaklaşa düzenlediği “Kariyer Günleri” söyleşilerinin bu hafta ki konuğu BİSİAD üyesi Ceyhun Sezer Coşkun oldu.  

M.Kemal Çoşkunöz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Web Tasarım bölümü öğrencilerine, sektör hakkında bilgi veren Ceyhun Sezer Coşkun gençlerin bilişim sektöründe kendilerini nasıl bir geleceğin beklediğini anlattı.

ceyhun2.jpg

Coşkun, ayrıca öğrencilere gelecekte planlayacakları kariyer hedefleri ve girişimcilik  konularında da sektörün püf noktalarını gençlerle paylaştı. Söyleşi sonrası Coşkun gençlerin bilişim sektörü hakkındaki sorularını yanıtladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X