Karla mücadele ekipleri görev başında

Osmangazi Belediyesi, yoğun kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için seferber oldu.

Karla mücadele ekipleri görev başında

Kar, buzlanma ve dona zamanında müdahale edilebilmek için 60 personel, 16 adet iş makinesi ve 1 adet tuz aracının 24 saat görev başında olduğunu belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Vatandaşlarımızın kar yağışından olumsuz etkilenmemesi için gerekli tüm tedbirleri aldık” dedi. Başkan Dündar, “Kar ve don olaylarına karşı kullanılmak üzere depolarımızda bulunan 500 ton kaya tuzunun 150 tonu torbalanarak, valilik, kaymakamlık, hastane, okul, mahalle muhtarlıkları gibi resmi kurumlara teslim edildi. Karla mücadele için oluşturduğumuz ekiplerimiz, günde üç vardiya olarak 24 saat aralıksız görev yapacak. Ayrıca acil olaylara karşı anında müdahale edebilmek için Fen İşleri Müdürlüğü şantiye sahamızda bir ekip de hazır olarak bekletilmekte” diye konuştu.

Öğle saatlerinden itibaren Bursa’da etkisini hissettirmeye başlayan kar yağışı ile birlikte, Osmangazi Belediyesi karla mücadele ekipleri, İvazpaşa, Mollafenari, Çekirge ve Hamzabey, Gündoğdu ve Kirazlı gibi yüksek mahallelerde karla mücadele ve tuzlama çalışmalarına hız verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X