Karsak sıcak asfalt istedi

Orhangazi Belediyesi’nin Mahalle Meclisi toplantıları Karsak Mahallesi’nde devam etti.

Karsak sıcak asfalt istedi

NEVZAT OKUMUŞ

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, belediye başkan yardımcıları, Muhtar Turgay Yavuz, daire müdürleri, AK Parti İlçe Başkan Vekili Selami Ekeman ve çok sayıda vatandaşın katıldığı toplantıda sıcak asfalt isteği öne çıktı.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, “Karsak Mahallesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmalarını geçtiğimiz süreçte tamamladık. Yeni dönemde de planlanan birçok çalışmamız var. Bunları da bu yaz döneminde mutlaka hayata geçireceğiz” dedi. 

Çağlayan, mahalle sakinlerinin giriş yolu sıcak asfalt talebine ilişkin de, “Diğer mahallelerimizde bu çalışmamız tamamlandı. Bu bahar ve yaz döneminde kalan bölgelerde de sıcak asfalt çalışması yapılacak. Karsak da planlamalarımızın içinde. Yakın zamanda giriş yolunda sıcak asfalt çalışması yapılacak. Karsak altında planlanan ve Orhangazi Belediyesi tarafından yapılacak olan gıda tesisi ile ilgili kapsama ise hep birlikte karar vereceğiz” değerlendirmesni yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X