Kartal Umut’tan vazgeçmiyor

Siyah beyazlılar, tecrübeli savunmacı için yeniden Bursaspor’un kapısını çalacak.

Kartal Umut’tan vazgeçmiyor

Ali Ay’la 13 milyon TL karşılığında el sıkışan Beşiktaş yönetimi, Mesut Mestan’ın göreve gelmesinin ardından rakamı 7 miyon TL’ye düşürmüştü. Abdullah Avcı’nın ısrarla istediği Umut Meraş için Fikret Orman, rakamı yükseltme kararı aldı. 

Beşiktaş, Umut Meraş’tan vazgeçmiyor…Uzun süredir 24 yaşındaki oyuncunun  peşinde olan siyah beyazlılar, Bursaspor’un kapısını bir kez daha çalmaya hazırlanıyor. Daha önce o dönemin başkanı Ali Ay’la 13 milyon TL karşılığında el sıkıyan Beşiktaş yönetimi, Mesut Mestan’ın göreve gelmesinin ardından rakamı 7 miyon TL’ye düşürmüştü. Başkan Mestan, kendilerine sunulan bu öneriyi kabul etmemiş ve bu transfer karşılığında siyah beyazlılardan 3 oyuncuyu istemişti. 

HAMLEYİ YAPACAĞIZ

Ancak, Mestan’ın bu teklifi Beşiktaş yönetiminden geri dönmüştü. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın özellikle istediği Umut için Başkan Fikret Orman’ın bu kez rakamı yükseltebileceği konuşuluyor. Dün bir basın toplantısı düzenleyen Orman, Adriano’nun yerine sol bek alacaklarını belirterek ‘Bu bölgeye transfer istiyoruz. Şartlar istediğimiz gibi olursa kısa süre içinde bu hamleyi yapacağız’ açıklamasında bulundu.

UMUT GİTMEK İSTİYOR

Hem yerli olması hem yaşı nedeniyle Umut Meraş üzerinde duran Beşiktaş yönetiminin, Ali Ay döneminde önereceği miktarı, tekrar sunabileceği ifade ediliyor.  Mali anlamda oldukça kritik günlerden geçen Bursaspor’da Başkan Mesut Mestan’ın Umut Meraş için izleyeceği yol, isteyeceği miktar merak ediliyor. Bursaspor’la antrenmanlarına devam eden Umut Meraş ise, Süper Lig’de forma giymek istediğini yönetime iletmişti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X