Kartallı Muhtarlar Eylül Ayı Toplantısında Bir Araya Geldi

Kartallı muhtarlar, Kartal Belediyesi tarafından her ayın ilk haftası düzenlenen muhtarlar toplantısında bir araya geldi. Kartal Belediye Başkanı Op….

Kartallı Muhtarlar Eylül Ayı Toplantısında Bir Araya Geldi

Kartallı muhtarlar, Kartal Belediyesi tarafından her ayın ilk haftası düzenlenen muhtarlar toplantısında bir araya geldi. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün, göreve başladığı 2009 yılından beri ilçede her ay yaptığı muhtarlar toplantısında, Kartal’daki sorunlar ile bu sorunların nasıl giderileceği konuşuldu. Kartallı muhtarlar, Kartal Belediyesi tarafından her ayın ilk haftası düzenlenen muhtarlar toplantısında bir araya geldi. Kartal Belediye binasında gerçekleşen eylül ayı muhtarlar toplantısına; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, Av. Hüsnü Yeşilyurt, Teknik Başkan Yardımcısı Ali Apaydın ve Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mustafa Fehmi Okay katıldı. Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan, “Kartal Belediyesi olarak, Kartal’ın daha yaşanılır bir kent olabilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Burada her ay sizinle bir araya gelerek mahallelerin sorunlarını ve bu konudaki çözümleri konuşarak bir çalışma yürütüyoruz. Başarımızda muhtarlarımızın desteği hep yanımızda. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarımıza desteğimiz ve onlarla işbirliğimiz devam edecek. Muhtarlarımızın memnuniyeti bizleri de mutlu ediyor. Halkımıza ne söz verdiysek hepsini yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi. Mahalle muhtarları, toplantının diğer toplantılarda olduğu gibi verimli geçtiğini belirterek, “Birçok sorun dile getiriliyor. Sorunlara toplantı esnasında karşılıklı çözüm önerilerinin de sunulması biz muhtarları memnun ediyor. Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz ve ekibi ile el ele Kartalımıza hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz” ifadesini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X