Kartepe Mesudiye Caddesi’nde Kaldırım Çalışması

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaya kaldırım düzenlemeleri kapsamında, Suadiye mahallesi Mesudiye caddesi üzerinde yaya kald…

Kartepe Mesudiye Caddesi’nde Kaldırım Çalışması

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaya kaldırım düzenlemeleri kapsamında, Suadiye mahallesi Mesudiye caddesi üzerinde yaya kaldırımı çalışması başlattı. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler üst yapı planlamaları kapsamında yaya güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirdiği düzenlemeleri ile yağışlı havalar öncesi güzel havaları en iyi şekilde değerlendiriyor. Ekipler ana arter güzergahlardaki yaya kaldırım çalışmasının bir ayağını da Suadiye mahallesi Mesudiye caddesi üzerinde gerçekleştiriyor. Ekipler 960 metre uzunluğunda bir buçuk metre genişliğindeki güzergahtaki kaldırım çalışmasını bayrama kadar tamamlamayı planlıyor. Kilitli parke taşı ile döşenecek kaldırımlar için bin 440 metrekare parke ve bin 920 metre bordürün döşeme çalışmasının ise önümüzdeki ay tamamlanması hedefleniyor. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Eksikliğini gördüğümüz güzergahlarda yol iyileştirme çalışmaları kapsamında yaya kaldırımı çalışmalarını da gerçekleştiriyoruz. Halkımıza yakışan hizmetleri halkımıza sunmak için ekiplerimiz çalışmalarımız aralıksız sürüyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X