Kaşıkçı cinayetinin sır arabası otoparkta terk edilmiş halde bulundu

Sultangazi Zeminaltı Otoparkı’nda Suudi Arabistan Başkonsolosluğu’na ait bir araç terk edilmiş bir halde bulundu. Bulunan aracın Cemal Kaşıkçı’nın öldürüldüğü gün konsolosluk çevresinde olduğu belirtildi.

Kaşıkçı cinayetinin sır arabası otoparkta terk edilmiş halde bulundu

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada yeni gelişme yaşandı. Kaşıkçı’nın kaybolduğu günlerde Sultangazi’de bir otoparka bırakılan bir Mercedes marka araç bulundu. Diplomatik plakalı aracın Sultangazi’deki otoparka bırakılması güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

Başkonsoloslukta görevli Türk sürücünün, Cemal Kaşıkçı’nın kaybolmasından birkaç gün sonra otoparka bıraktığı diplomatik plakalı araçta polisin inceleme yapacağı belirtildi.

OLAY YERİ İNCELEME EKİPLERİ OTOPARKA GELDİ

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın ölümüyle ilgili yürütülen soruşturmada, Kaşıkçı’nın kaybolduğu günlerde Sultangazi’de bir otoparka bırakıldığı öne sürülen diplomatik plakalı araç bulundu. Olay yeri inceleme ekipleri saat 17.00 sıralarında Sultangazi Zemin Otoparkı’na geldi. Ekiplerin araçta ve çevresinde inceleme yapmaları bekleniyor. 

ARACIN OTOPARKA BIRAKILMA ANI KAMERADA

Diplomatik plakalı aracın Sultangazi’deki otoparka bırakılması güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde bir kişinin 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X