Kayakçılar kış sezonunu heyecanla bekliyor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren kayak branşı sporcuları, kış sezonunun açılmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Kayakçılar kış sezonunu heyecanla bekliyor
Türkiye ve dünyanın önemli kayak merkezlerinden biri olan Uludağ’dan Bursalı çocukların da yararlanabilmesi için Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde 2011 yılında 3 uzman antrenörle faaliyete başlayan kayak branşı sporcuları, 2014-2015 kış sezonunun açılması için gün sayıyor.
 
Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kayak Branşı Koordinatörü Caner Altun, kış sezonunun Aralık ayında açılacağını söyledi. 2011 yılından bu yana kış döneminde başlayan kayak ve snowboard kurslarında Bursa’da birçok çocuğun ilk defa kayak sporu ile tanışıp uzman antrenörlerden eğitim almaya başladığını anlatan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Halkla İlişkiler Sorumlusu Oya Kocatürk, “Kayak-Snowboard eğitimini ilk kez alan sporcular kış boyunca hafta sonları gerçekleştirilen gelişim gruplarında tüm pistleri kullanarak yarışmalara hazırlandılar. Sporcular, ulusal ve uluslararası yarışmalarda Bursa’yı temsil ettiler” dedi.
 
Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün kurslarıyla altyapıya kazandırılan sporcuların ileride de önemli şampiyonluklarda derece alacağına inandığını ifade eden Kocatürk, velilerin de çocuklarını kayak sporuna teşvik ettiğini söyleyerek, “Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde gerçekleşen kayak – snowboard kurslarımızda kayıt başlangıcından eğitimlerin sonuna dek kulüp-aile işbirliği çerçevesinde en iyi hizmeti sunmaya gayret ediyoruz. Özellikle küçük yaştaki çocuklarını tek başına kampa göndermeye çekinen ailelerin kamp sonrasındaki olumlu eleştirileri ve gelecek yıllardaki devamlılığı bizleri de mutlu ediyor. Kayak sporunun disiplinli yapısı ve kamp koşulları çocuklarımızın sorumluluk bilinçlerini arttırmakla beraber, özgüven kazanmalarını da sağlıyor” diye konuştu.
 
Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kayak Branşı Koordinatörü Caner Altun ise “Sporcularımız sezon boyunca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Uludağ Kayak Eğitim ve Kamp Eğitim Merkezi’nde konaklıyor. Kamp merkezinde ders saatleri dışında çocuklarımızın boş zamanlarını değerlendirmesi için etüd antrenörümüz çocuklarımızın yanında bulunuyor” dedi. Altun, kayağın en önemli unsuru olan güvenlik tedbirlerini de en iyi şekilde aldıklarını sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X