Kayıp Afrikalı ortaya çıktı

Uzun zaman aranan ancak bulunamayan Abdulrahman Taiwo, Slovakya’ya transfer oldu. Kofi, Paschal ve  Yusuf Abdullah arasında en çok gelecek vaat eden isim olan Taiwo, Nitra kulübüyle sözleşme imzaladı. Bilindiği Bursaspor, genç Nijeryalıyla profesyonel söz

Kayıp Afrikalı ortaya çıktı

Bursaspor’un kayıp Afrikalısı Abdulrahman Taiwo ortaya çıktı… Geçen sezon devre arasında yeşil beyazlı kulübün alt yapısına kazandırılan ardından bu yıl A takıma kadrosuna davet edilmesine rağmen bulanamayan 20 yaşındaki kanat oyuncusu Slovakya’nın Nitra takımına transfer oldu. Kofi, Paschal ve  Yusuf Abdullah arasında en çok gelecek vaadeden isim olan genç Nijeryalıyla profesyonel sözleşme yapılmamasının sıkıntısını yaşanmıştı. 
Tawio’nun yeni kulübüyle uzun vadeli bir sözleşme yaptığı belirtildi. 

SERDAR FUTBOLDAN KOPTU

Daha önce Çek Cumhuriyetinin FCZ Brno takımıyla anlaşmaya varan Taiwo, resmi hiçbir maça çıkamamıştı. Ali Ay yönetimin sezon başında genç oyuncuya birçok kez mesaj göndermiş ancak ikna edilememişti. Bilindiği gibi Taiwo, Bursaspor’da Serdar Kurtuluş’un yaşadığı ciddi sakatlığına sebeb olan isimdi. Bir pozisyon esnasında yaşanan talihsiz sonrası Serdar’a sahalara dönmekte hala sıkıntı yaşıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X