Kayıp akrabasını Bursa’da bulmayı umuyor

İstanbul Beykoz Kanlıca’da ailesi ile birlikte yaşayan Zihni Hıdır’dan 21 gündür haber alamayan yakınları, gelen ihbar üzerine çocuklarını Bursa’da aramaya başladı.

Kayıp akrabasını Bursa’da bulmayı umuyor

İstanbul’da özel bir inşaat şirketinde çalışan ve geçmişte madde bağımlılığı tedavisi gören 25 yaşındaki Zihni Hıdır, ailesiyle birlikte çay içtikten sonra dolaşmak amacıyla dışarı çıktı. Kamera kayıtlarına göre 24 Ağustos akşamı Kanlıca merkezde otobüs durağında görülen Hıdır’dan bir daha haber alınamadı. Cep telefonu kapalı olan Hıdır için, polis harekete geçerken özel bir televizyon kanalında “kayıp aranıyor” programına çıkan aile Bursa’dan gelen ihbarla umutlandı. 

Zihni Hıdır’ı bulmak için Bursa’ya gelen kuzeni Anıl Hıdır, Bursa’da gece gündüz aramadık yer bırakmazken, 24 Ağustos’ta evden ayrıldığını, bir daha haber alamadıklarını söyledi. Anıl Hıdır, “Televizyon programına çıktığımız ilk günde Bursa’dan çok telefon geldi. Kent Meydanı ve Vatan Mahallesinde dolaştık. Birçok insan gördüğünü söylemesine rağmen bir türlü denk gelemedik. İnsanlık namına görenlerin 155’i aramaları istiyoruz. Buradan kuzenime de sesleniyorum. “Eğer bizi görüp, dinliyorsan lütfen geri dön herkes seni bekliyor”diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X