Kaymakam Bulgurlu vatandaşı dinledi

Orhaneli Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, vatandaşlar ve muhtarlar ile bir araya geldiği toplantıda sorun ve talepleri dinledi.

Kaymakam Bulgurlu vatandaşı dinledi
OSMAN SAK
 
Orhaneli Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, birim müdürleri ile birlikte Orhaneli İbrahim Hüsniye Çağlayan Ortaokul’nda vatandaşlar ve muhtarlarla buluştu. Kaymakam Emir Osman Bulgurlu mahalle sakinlerinin sorunlarını dinlemek bir araya geldiklerini ifade etti. Bu toplantıları her ay bir mahallede gerçekleştirdiklerini belirten Kaymakam Emir Osman Bulgurlu, muhtarlar ve vatandaşlara kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.
 
Sorunlar kendilerine ulaştıkça bunların çözümü noktasında her türlü gayreti göstereceklerini belirten Bulgurlu, “Biz idarecilerin sizlerden isteği ise var, olan sorunlarınızı bizlerle paylaşmanızdır. Bacası tütmeyen, kapısı açılmayan vatandaşlarımız var ise, bunları bizlere iletmenizdir. Mahallenin fakirini, yoksulunu, yetimini öncelikle sizler bileceksiniz. Bizlere ilettiğiniz fakirin ve yoksulun hakkını ise bizler gözeteceğiz. Ancak mahalle muhtarları olarak gerek asayiş gerekse sorunların tespiti noktasında bizlerin eli, kolu, gözü ve kulağısınız’ şeklinde konuştu.
 
Toplantıya katılan vatandaşlar ise kent içinde yaşanan sorunlarla ilgili taleplerini anlattılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X