Kaymakam Karakuş’tan veda ziyareti

2016 yılından bu yana Gemlik’te görev yapan ve 2 Şubat’ta emekliye ayrılacak olan Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a veda ziyaretinde bulundu. 

Kaymakam Karakuş’tan veda ziyareti

Ziyarette konuşan Karakuş, Gemlik’te görev yaptığı süre boyunca işbirliği içinde çalıştıklarını, tüm ilçe yöneticileri ile birlikte çalışmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti. Ziyaretin bir vedadan ziyade teşekkür amaçlı olduğunu belirten Karakuş, başta Belediye Başkanı Refik Yılmaz olmak üzere, tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, Kaymakam Gürbüz Karakuş’un her zaman ufuk açıcı bir yönetici olduğunu belirterek, Gemlik’e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Başkan Yılmaz, “Sayın Kaymakamımız ilçemizde göreve başladığı günden bu yana toplumun tüm kesimini kucaklamayı başarmış, halkın takdirini kazanmış değerli bir insandır. Her projemizde her çalışmamızda yanımızda oldu desteklerini eksik etmedi. Birlikte geçirdiğimiz görev süresinde Gemlik için birçok önemli projeye birlikte imza attık, şahsım ve Gemlikliler adına kendilerine teşekkür ediyor, sağlıklı ve huzurlu bir emeklilik hayatı geçirmesini diliyorum” dedi.

Başkan Refik Yılmaz, Kaymakam Gürbüz Karakuş’a zeytinyağı saklama kabı hediye etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X