Kaymakam Sağ, Din Görevlileri Toplantısına Katıldı

Adıyaman’ın Sincik Müftülüğü tarafından her ay düzenlenen din grevlileri toplantısına Sincik Kaymakamı Zafer Sağ da katıldı. Sincik merkez Ulu Cam…

Kaymakam Sağ, Din Görevlileri Toplantısına Katıldı

Adıyaman’ın Sincik Müftülüğü tarafından her ay düzenlenen din grevlileri toplantısına Sincik Kaymakamı Zafer Sağ da katıldı. Sincik merkez Ulu Caminin çürük olmasından dolayı yıkılarak yeniden inşa edilmesi nedeniyle geçici olarak kullanılan mescitte gerçekleştirilen toplantıya Kaymakam Zafer Sağ, İlçe Müftüsü Mehmet Taşdelen ve ilçede görev yapan imam ve müezzinler katıldı. İlçe Müftüsü Mehmet Taşdelen, Kaymakam Sağ’ın toplantıya iştirakinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti. Kaymakam Zafer Sağ ise, din görevlilerinin ifa ettikleri görevin önemli olduğunu belirterek, din görevlilerinin hayatımızda düğün, ölüm, eğitim gibi önem arz eden alanlarda önemli rol üstlendiğini ve bu yönüyle toplumumuzun vazgeçilmez bir parçası olduklarını söyledi. Her zaman kapılarının kendilerine açık olduğunu belirten Kaymakam Sağ, bir süre din görevlileriyle sohbet ettikten sonra buradan ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X