Kaymakamdan öğrencilere kitap desteği

Büyükorhan Kaymakamı Kutsal Baytak, ilçede eğitimin daha üst düzeye çıkması için büyük çaba gösterdiklerini söyledi

Kaymakamdan öğrencilere kitap desteği

AYDIN KURMUŞ

Büyükorhan Kaymakamı Kutsal Baytak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Recai Arvas, Kınık Ortaokulu’nu ziyaret ederek ortaokul 8’nci sınıf öğrencilerine test ve soru bankası kitapları dağıttı. 

Kaymakam Kutsal Baytak, ilçede eğitimin daha üst düzeye yükseltilmesi için büyük çaba gösterdiklerini söyledi. Eğitime yapılan yatırımın önemli yatırımlardan olduğunu ve bu yatırımların da okullara zamanında ulaştırılması gerektiğini belirten Kutsal Baytak, “Öğrencilerimizin en iyi şartlarda eğitim görmeleri için gayretlerimiz devam etmekte.

Zaman zaman okullarımıza yaptığımız ziyaretlerde olumsuz durumların olmaması için de hassasiyet gösteriyoruz. Eğitime verdiğimiz çeşitli destekler sayesinde her geçen gün bir adım daha ileriye yükselmekteyiz. Öğrencilerimizin farklı eserlerden istifade etmeleri için ortaokul son sınıf öğrencilerimize kitap dağıtımı yaptık” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X