Kaza geliyorum diyor

“Kaza geliyorum demez” derler. Ama öyle durumlar vardır ki, gelmekte olan kaza neredeyse gözle görülür. İşte Bursa İstanbul Yolu’nda da her gün defalarca, “kaza geliyorum” diyor.

Kaza geliyorum diyor

Olay Gazetesi’nde Günay Yumruktay tarafından yönetilen Söz Sizde Köşesi’nde yayınlanan bir okur mektubunda İstanbul Yolu’ndaki bu tehlikeye dikkat çekiliyor.

Bölge sakinleri tarafından gönderilen mektupta olası kaza tehdidinin ortadan kaldırılması için yerel yönetimden bir talep de yer alıyor.

Şehirlerarası yolda can tehlikesiyle cambazlık

Günay Bey, Söz Sizde köşesinin sürekli takipçisiyiz. Köşenizde yayımlanan sorunların da şehri yönetenlerce hızla çözümlenmediğini görmekteyiz.

Ancak uzun süredir bölge halkının mağduru olduğu bir durumu paylaşmak istiyoruz. Umarız bizlerin de sesini de şehrimizi yöneten yöneticilerimiz görür ve çözüm üretirler.

Fotoğrafta görülen yer İstanbul Caddesi Beşyol lambalar ile IKEA lambaları arasında kalan bölüm

T2 inşaatı nedeniyle otobüs duraklarında inen vatandaşlar karşıya geçecek yer bulamıyor.

Resmen cambaz edasıyla çok tehlikeli bir halde T2 rayları üzerine yapılan derme çatma merdiven kullanılarak karşıdan karşıya geçmeye çalışıyorlar. Büyük kazalara davetiye çıkaran bu yolda herhangi can ve mal kaybı yaşanmaması için Büyükşehir Belediyesi’nin inşaat tamamlanana kadar buraya geçici seyyar bir köprü yapması gerekiyor. 

Bölge sakinleri
 

Söz Sizde Köşesi’nin tamamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X