Kaza yapan otomobilden fırladı, başka otomobilin altında öldü

Adana’da kontrolden çıkan otomobilden fırlayan sürücü 19 yaşındaki Sefa Can, başka bir otomobilin altında kalarak öldü.

Kaza yapan otomobilden fırladı, başka otomobilin altında öldü

Kaza, öğle saatlerinde merkez Çukurova İlçesi’nin Belediyeevleri Mahallesi’nde meydana geldi. Özel bir şirkette çalışan Sefa Can, 01 SF 047 plakalı otomobil ile Turgut Özal Bulvarı yönünde giderken, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, refüjdeki elektrik direğine çarptıktan sonra karşı şeride geçti. Emniyet kemeri takılı olmayan Sefa Can, hurda haline gelen otomobilden yola fırladı. 

 

Sefa Can’a, bu sırada gelen 47 yaşındaki Adem Yavuz yönetimindeki 01 GA 410 plakalı otomobil çarptı. Yaklaşık 20 metre sürüklenen Sefa Can, olay yerinde yaşamını yitirdi.

 

Kazayı haber alıp olay yerine gelen Can’ın yakınları gözyaşlarına boğuldu. Oğlunun ceset torbasındaki cenazesinin başında oturan ve ismini açıklamayan annesi, “Oğlum, sen iyi bir çocuktun. Neden dikkat etmedin, namaza başlayacaktın” diyerek gözyaşı döktü. Kazada ölen Sefa Can’ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Diğer sürücü Adem Yavuz ise ifade için karakola götürüldü.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X