Kazadan sonra 5 yıl boyunca burnu aktı! Sebebini öğrenince şok oldu

ABD’nin Nebraska eyaletinde yaşayan Kendra Jackson, yıllar önce bir trafik kazası geçirdi. Kazadan sonra sürekli burnu akan kadın, 5 yıl boyunca beyin sıvısının aktığını öğrendi. Ameliyat edilen Jackson sağlığına kavuştu.

Kazadan sonra 5 yıl boyunca burnu aktı! Sebebini öğrenince şok oldu

ABD’nin Nebraska eyaletinde yaşayan Kendra Jackson, yıllar önce geçirdiği trafik kazasından sonra öyle bir sorunla karşı karşıya kaldı ki…

Yıllarca burnu akan Jackson, sorununun çözülmesi için hastane hastane gezdi ancak yıllarca problemi devam etti. Ancak yıllar sonra doktorlar, Kendra Jackson’ın burnundan akan şeyin beyin sıvısı olduğunu tespit etti. 

2013’te geçirdiği trafik kazasından sonra hiç durmadan burnu akan Kendra Jackson’ın hayatı adeta kabusa döndü. Burun akıntısını şelaleye benzeten Jackson, “Uyku dahi uyuyamıyordum, adeta bir zombi olmuştum” açıklamasında bulundu.

Jackson, doktorların kendisine devamlı nezle, soğuk algınlığı ve alerjik reaksiyonlar sebebiyle burnunun aktığını söylediğini ifade eden Jackson, beyin cerrahisi üzerine çalışmalar yapan bir kliniğe gitti. 

Jackson’a nihayet doğru teşhis konuldu. Doktor Christie Barnes, trafik kazası sonrası beyin travması geçiren kadının burnundan beyin sıvısı geldiğini açıkladı.

Hastalığının sebebini öğrenen Kendra Jackson, duydukları karşısında hayatının şokunu yaşadı. Tedavi altına alınan Jackson 5 yıllık kabustan kurtuldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X