Kazan da gel Timsah’ım

Bursaspor, Balıkesir’de sezonun ilk deplasman galibiyeti için sahaya çıkıyor… Kazanmaktan başka birşey düşünmeyen yeşil beyazlıların Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak mücadelesini Burak Pakkan yönetecek.

Kazan da gel Timsah’ım

Teknik Direktör Özcan Bizati yönetimindeki ilk galibiyetini geçen hafta taraftarının önünde Beypiliç Boluspor’u 3-1 mağlup ederek alan Bursaspor, bugün Balıkesirspor deplasmanında 3 puan arayacak. Balıkesir Atatürk Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak mücadeleyi Burak Pakkan yönetecek. Pakkan’ın yardımcılıklarını Ferdi Karadoruk ve Mert Bulut yapacak. Maçın 4. hakemi ise Onur Bingöl olacak. Burak Pakkan, Bursaspor’un geçen sezon yine Balıkesirspor’la deplasmanda karşı karşıya geldiği maçı yönetmiş ve yeşil beyazlı takım sahadan 3-0 mağlup ayrılmıştı.

SERİYE TAKMAK LAZIM

Milli aranın ardından çıktığı maçta Beypiliç Boluspor’u farklı yenerek puanını 8’e yükselten Bursaspor’da bugünkü karşılaşmada galibiyetten başka bir şey düşünülmüyor. Yeşil beyazlı takım hem üst üste ikinci, hem de sezonun ilk deplasman galibiyetini elde etmek için sahaya çıkacak. Sakatlıkları ve hastalıkları henüz tam olarak geçmeyen İsmail Çokçalış, Kubilay Sözmez, Ramazan Keskin, Cristobal Jorquera Reagy Ofosu ve Elton Acolatse forma giyemeyecek. Evsahibi Balıkesirspor 6 puanla alt sıralardan kurtulma mücadelesi veriyor.

Hasreti bitirme vakti

TFF 1.Lig’de en son 1 Mayıs’ta Eskişehirspor’u deplasmanda 5-1 mağlup eden Bursaspor, 176 günlük dış saha galibiyet hasretine bugün son vermeyi hedefliyor. Yeşil beyazlı takım bu sezon 3 dış saha maçından sadece bir puan çıkarabildi. 2. haftada BB Erzurumspor’a deplasmanda 2-1 kaybeden Bursaspor, 4. haftada da İzmir’de Altınordu’ya aynı skorla mağlup oldu. Bursaspor, 6. haftada İstanbul’da karşılaştığı Tuzlaspor ile golsüz berabere kaldı. Bu sezonki ilk puanını Massiumo Bruno’nun penaltı atışından yararlanamadığı 19 Eylül’deki maçta alabilen yeşil beyazlılar Balıkesirspor karşısında galibiyet hasretini dindinmeye çalışacak.

Gözler Özcan Bizati’de

Geçen sezonun 5. haftasında 18 Ekim 2020’de Bursa’da oynanan maçta Balıkesirspor’u 3-1 mağlup eden yeşil beyazlılar, 22. haftada 21 Şubat 2021’de Balıkesir’da yapılan rövanş karşılaşmasını ise 3-0 kaybetmişti. Bursaspor’un başında ilk deplasman maçına çıkacak olan Teknik Direktör Özcan Bizati’nin 176 günlük dış saha galibiyet özlemini dindirmesi bekleniyor.

STAT: Balıkesir Atatürk

HAKEMLER: Burak Pakkan, Ferdi Karadoruk, Mert Bulut

4. HAKEM: Onur Bingöl

BİLETLER: Tüm tribünler 20 TL

16.00/beIN MAX 1-TRT SPOR

 

 BALIKESİRSPOR 

19 Atilla Özmen
2 Erdem Gökçe
5 Sedat Dursun
86 Abdulkadir Özgen
10 Anıl Taşdemir
14 Adam Cedric
17 Oğuz Han Aynaoğlu
35 Batuhan İşçiler
53 Birol Parlak
63 İbrahim Halil Çolak
93 Cumali Bişi

EKSİK:

Teknik Direktör: İsmet Kamak

 

 BURSASPOR 

35 Erhan Erentürk
29 Mert Yılmaz
31 Luka Capan
33 Nicolas Zalazar
3 Onur Atasayar
80 İsmail Yüksek
19 Kerem Şen
36 Burak Altıparmak
7 Namık Alaskarov
70 Massimo Bruno
18 Tim Matavz

EKSİKLER: İsmail Çokçalış, Ramazan, Jorquera, Kubilay, Ofosu, Acolatse

Teknik Direktör: Özcan Bizati

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X