Kazanamadıktan sonra neye yarar

Timsah, istatistiklerde rakiplerine üstünlük kuruyor ancak iş tabelayı değiştirmeye gelince orada sıkıntı yaşıyor. 

Kazanamadıktan sonra neye yarar

Bursaspor, rakiplerine karşı rakamlarda üstünlük sağlamasına karşın bu avantajını tabelaya yansıtamadı. Son olarak sahasında Akhisarspor ile berabere kalan yeşil beyazlılar, tüm verilerde üstünlük kursa da bir puana razı oldu. Yeşil beyazlı ekip bu sezon 25 maçta puan kaybı yaşarken bu mücadeleler arasında 16’sında ise rakibine hem şutlarda, hem topla oynamada, hem de pas sayısında üstünlük sağladı. Özellikle daha fazla kaleyi denediği ve puanlar kaybettiği 16 karşılaşmadan yalnızca 10 puan çıkarabildi. 

SADECE 2 İSABET 

Bu maçların 6’sını ise kaybeden Bursaspor, sadece 8 gol kaydederek maç başı 0.5 gol ortalamasıyla oynadı.Sezonun ikinci yarısında ise yeşil beyazlı ekip, daha fazla topa hükmeden bir oyun ortaya koymasına karşın geride kalan 13 maçta sadece bir kez kazanabildi. Bu mücadelelerin 10’unda rakiplerinden daha fazla şut kaydeden Bursaspor, buna karşın sadece söz konusu 10 maçtan 6 puan toplayabildi. Akhisarspor maçında da yüzde 56 ile topla oynayan yeşil beyazlılar, 20 şutta yalnızca 2 isabet buldu ve 36 kez orta yapmasına da karşın gol sevinci yaşayamadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X