‘Kazanma arzusu ile oynadık’

Bursaspor Kaptanı Volkan Şen, Mersin İdmanyurdu karşısında güzel bir mücadele örneği gösterdiklerini belirterek, galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

‘Kazanma arzusu ile oynadık’

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında sahasında Mersin İdmanyurdu’nu 2-1’lik skorla geçen Bursaspor’da galibiyet coşkusu yaşanıyor. Kaleci Harun Tekin’in 17. dakikada kırmızı kart görmesinin ardından penaltıdan yenen golle 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-1’lik galibiyetle ayrılan Bursaspor’da, futbolcular maç sonunda kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundular. Geçtiğimiz hafta ikinci kez baba olan Bursaspor Kaptanı Volkan Şen, kazanma arzusu ile mücadeleden galibiyetle ayrıldıklarını dile getirerek, “Bugün gerçekten güzel bir mücadele örneği gösterdik. Bu galibiyeti hak ettik. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. 10 kişi kalmamıza rağmen sanki rakip 10 kişiymiş gibiydi. Kazanma arzusu ile oynadık ve kazandık. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Her zaman bu desteği bekliyoruz. İnşallah böyle devam eder” dedi.

OZAN TUFAN: “TARAFTARIMIZ EKSİK KALDIĞIMIZI HİSSETTİRMEDİ”

Taraftarların verdiği destekle sahada eksik kaldıklarını hissetmediklerini dile getiren Bursaspor’un genç yıldızı Ozan Tufan, “Zor bir maçtı. 10 kişi kalınca ipler onların eline geçti. Biz mücadeleyi bırakmadık. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Biz iyi bir takım olduğumuzu kanıtladık. Mutluyuz. Taraftarımızın desteği ile 10 kişi olmamıza rağmen 11 kişi gibiydik. Bu desteği her maç bekliyoruz. Harun ağabey kırmızı kart görünce maçın kötü gideceği hissine kapıldım ama sonra da toparladık. Okan da maşallah çok özgüvenli ve iyi oynadı. Okan’a da çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

JOSUE: “OKAN ÇOK GÜZEL PERFORMANS GÖSTERDİ”

Bursaspor’un Portekizli yıldızı Josue Pesqueria ise ilk lig maçına çıkan kaleci Okan Kocuk ile ilgili, “Güzel bir galibiyet oldu. Aramızdan birisi için maç çok daha özeldi. Okan, profesyonel ligdeki ilk maçında süre aldı. Bence çok güzel bir performans gösterdi. Galibiyette önemli rol oynadı. Okan gibi futbolcuların yükselişini izlemek benim için özellikle çok zevkli bir durum” ifadelerini kullandı.

OKAN KOCUK: “AĞABEYLERİM HER ZAMAN DESTEK OLUYOR”

Spor Toto Süper Lig’de ilk kez forma şansı bulan genç file bekçisi Okan Kocuk ise, “Zor bir maç oldu. Takımdaki tüm ağabeylerim bana her zaman destek oluyorlar ama Josue bana her zaman farklı bir destek veriyor. Zor maç oldu ama kazandığımız için mutluyum. Isınmadan oyuna girdim ama ben her maça gelirken psikolojik olarak kendimi hazırlıyorum” dedi.

BEKİR YILMAZ: “TARAFTAR DESTEĞİYLE MAÇI ÇEVİRDİK”

Bursaspor’un başarılı orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz ise bugünkü maçta taraftarların vermiş olduğu desteğe dikkat çekti. Geri dönüşlere alıştıklarını belirten Bekir Yılmaz, “Zor oldu ama güzel oldu. Ne olursa olsun 3 puan almamız gerekiyordu. Uzun bir süre 1 kişi eksik oynadık ama o bir kişinin yerine herkes biraz daha fazla koştuğu zaman onu hissetmiyorsunuz. Çok güzel bir ortam vardı. Çaykur Rizespor maçında da eğer bu taraftarımız yanımızda olsaydı biz o maçı da kazanırdık. Bundan sonra bizi yalnız bırakmasınlar. Biz geriye düşsek, 10 kişi bile kalsak bu destekle maçları çeviririz” değerlendirmesinde bulundu.

ŞAMİL ÇİNAZ: “TAKIM RUHUNU SAHAYA YANSITTIK”

Mersin İdmanyurdu maçında stoper mevkiinde görev alan Şamil Çinaz ise maçın ardından yaptığı açıklamada galibiyeti hak eden taraf olduklarını vurgulayarak, “Netice açısından istediğimizi aldık. Tek zaafımız 10 kişi kaldık. O pozisyonda daha iyi durmam lazımdı. Penaltı pozisyonunu bilmiyorum. Televizyondan izlemem lazım. 10 kişiyle galip geldik. Bu durum takımın içindeki ruhu sahaya yansıttığımızı gösteriyor. Taraftarımızın desteği ile mağlup olmadan yolumuza devam edeceğiz. 72 dakika 10 kişi oynamak zordu. Ama golden sonra oyun kontrolü bizdeydi. Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Okan Kocuk kardeşimizi de tebrik etmek gerekiyor. Hiç ummadığı bir anda kaleye geçti. Çok iyi oynadı. Böyle tecrübe kazanacak. İdmanda çok iyi çalışıyordu bugün de iyi bir kaleci olduğunu gösterdi” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X