‘Keles cazibe merkezi olacak’

Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarını yoğunlaştırdı.

‘Keles cazibe merkezi olacak’

Keles merkezi ile birlikte mahallelerin sorunlarını çok iyi bildiğini kaydeden Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, “Önceliğimiz mahallelerimizin meydan ve cami etrafı düzenlemeleri olacak. Her türlü doğal güzelliğe sahip olan Keles’te ‘sakin şehir’ uygulaması başlatmak istiyoruz. Keles cazibe merkezi olacak” dedi.

“GÜZEL HAYALLERİMİZ VAR”…

Tarım ve hayvancılık Keles için önemli bir ekonomik değer olduğunu da söyleyen Keskin, “Tarım ve hayvancılık Keles için önemli bir ekonomik değer. Çalışma grupları oluşturup Bursa Büyükşehir Belediyesi üzerinden verilen desteklerin doğru kullanımı ve elde edilen ürünlerin değerlendirilmesi konusuna ağırlık vereceğiz” şeklinde konuştu. Keles’in göç veren yapısına da dikkat çeken Keskin, “Bursa’da oturan ve çalışan hemşehrilerimiz ile yakın diyalog içinde olmaya özen göstereceğiz.

Bu anlamda Bursa’da oturan torunların Keles’te oturmaya devam eden aile büyükleri ile birlikte vakit geçirmelerini sağlayacak sosyal etkinlikler yapmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki süreçte hizmetlerimiz hız kesmeksizin devam edecek ve gönül belediyeciliğini de ihmal etmeyeceğiz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X