Keles’e çok amaçlı salon

Keles Belediyesi, vatandaşlardan gelen talepler çerçevesinde çalışma yürütüyor. Bu çerçevede Delice Mahallesi’nde çok amaçlı salon yapılarak hizmete girdi.

Keles’e çok amaçlı salon

Delice Mahallesi’nde yapılan çok amaçlı salon, AK Parti Bursa Millet Vekili Atilla Ödünç, Keles Kaymakamı Serhat Karabektaş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Önder Tanır, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Gökay Bilir ile AK Parti Keles İlçe Başkanı Mehmet Keskin’in de katıldığı törenle açıldı. 

Açılışta konuşan Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, “Delice Mahallemizde vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda, yapmış olduğumuz incelemeler sonucu burada son derece kullanışsız, yıkılmaya yüz tutmuş metruk bir bina olduğunu tespit ettik.

Önce bu binayı yıkıp alanda temizlik çalışması yaparak, Büyükşehir Belediyemizle beraber mutfağı, gelin odası ve 300 metrekareye yakın direksiz bir alanla çok amaçlı bir salon oluşturduk” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Teke, Delice Mahallesi’ne cemiyetlerde, mevlütlerde, iftar programlarında kullanılabilecek kalıcı bir eser kazandırmaktan mutlu olduklarını ifade etti.

Mehmet Teke, Keles’deki altyapı çalışmalarını büyük ölçüde tamamladıklarını, kısa zamanda üstyapı çalışmalarına da devam edeceklerini sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X