Keles’in tanıtımına yoğunlaşacağız

Keles’in yıllardır süre gelen altyapı ve içme suyu sorunlarını çözdüklerini dile getiren Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, “Buna ilave olarak ilçemize doğalgazı da kazandırarak altyapımızı komple tamamladık” dedi.

Keles’in tanıtımına yoğunlaşacağız

Şimdi sıranın üstyapı çalışmalarına geldiğini ifade eden Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, “Altyapı çalışmaları tamamlanmış olan bölgelerimizi komple sıcak asfaltla kaplıyor, parke taş olan bölgelerimize de taş döşeyerek sorunları ortadan kaldırıyoruz” diye konuştu.

DOĞAL GÜZELLİKLER…

Asfaltlama ve diğer üstyapı çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını sözlerine ekleyen Mehmet Teke, “Ekiplerimiz durmaksızın çalışıyorlar. Halkımızı sıkıntıya sokmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu ana kadar ilçemizdeki sorunları sırayla hallettik. Kelesimizi yeni çehresi ile bundan sonra Bursamızda ve ülkemiz genelinde doğal güzellikleri ve turizm özellikleri ile tanıtmaya yoğunlaşacağız” değerlendirmelerinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X