Kelesli öğrencilere Kızılay’dan sürpriz

Türk Kızılay Bursa Şubesi yönetimi ve gönüllüler, Keles’deki 9 okulda 827 öğrenciye kırtasiye ve giyim malzemesi yardımı yaptı.

Kelesli öğrencilere Kızılay’dan sürpriz

Geçtiğimiz günlerde Orhaneli’nde anaokulu ve ilköğretim çağındaki öğrencilere giysi ve kırtasiye yardımı yapan Kızılay yönetimi ve gönüllüleri, bu hafta da Kelesli öğrencilerle buluştu. İlçedeki 9 okulda 827 öğrenciye kırtasiye ve giyim malzemeleri hediye eden Kızılay ekibi, ihtiyaç sahibi aileleri de ziyaret ederek, yardım kartı ve gıda malzemesi dağıttı. 

PROTOKOL ZİYARETLERİ…

Keles Kaymakamı Kübra Teymur, Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin ve Keles İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Narin’i de makamında ziyaret eden Kızılay ekibi, çalışmalarını anlattı. Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan, hayırseverlerin bağışları aracılığıyla yüzleri güldürmeye devam ettiklerini söyledi. Keles’teki 9 ilköğretim okulunda tüm anaokulu ve ilköğretim öğrencilerine ulaştıklarını belirten Gürkan, Kızılay bağışçılarına ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X