Kemal Selçuk’la yazarlık atölyesi

Bursalı yazar Kemal Selçuk’un yürütücülüğünde gerçekleşecek Yaratıcı Yazarlık Atölyesi, yazar adaylarını bir araya getirecek.

Kemal Selçuk’la yazarlık atölyesi

Yazarlık uğraşısının herhangi bir aşamasında olanlara yönelik atölyede, teorik ve pratik olarak metin yazmanın yolları anlatılacak.

18 yaş üzerindeki herkese açık atölye, 14 Şubat’ta Nalbantoğlu’ndaki Artı Sanat Eğitim ve Kültür Derneği’nde başlayacak. Haftada bir gün, iki saat çalışmanın yapılacağı atölye iki ay sürecek. 

Bilgi almak ve kayıt yaptırmak isteyenler, 05077404845 veya 05055800833 numaralı telefonlara ulaşabilecek. 

Atölyelerine yazmaya gönül verenleri beklediklerini kaydeden Kemal Selçuk, “Pratik uygulamaların da yapılacağı atölyeye, yazma uğraşında ilerlemek isteyen herkes katılabilir” dedi. 

1999 yılında Ömer Seyfettin Öykü Yarışması’nda birinci olan Selçuk, 21 yıl gazetecilik yaptı. Yazarın “Ağaç Adamlar” adlı öykü kitabının yanı sıra “Ay Aşkları”, “Hüznün Kantosu”, “Yeniyetmeler”, “Başkaldırmadan Yaşamaksa Hayat”, “Kurşuni”, “Cemiyet Kaçkını” ve “Rüyadaki Kadın” adlı romanları bulunuyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X