Kembo’ya son teklif!

Bursaspor yönetimi tecrübeli futbolcuyla tekrar biraraya geldi. Bu sezon sadece 2 maça çıkan ve 14 dakika sahada kalan Fransız futbolcuya alacaklarını taksitle verme karşılığında sözleşmesinin fesih edilmesi önerildi. 

Kembo’ya son teklif!

Devre arası transfer döneminin başlamasına az bir süre kala Bursaspor’da verim alınamayan isimlerle ilgili temaslar devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Bogdan Stancu alacakları nedeniyle sözleşmesini fesih ederken, Jires Kembo krizi yeniden patlak verdi.

Yeşil beyazlı yönetim bugüne kadar birçok kez masaya oturduğu tecrübeli futbolcuyla geçtiğimiz günlerde tekrar biraraya geldi. Devre arasında bu işi sonlandırmak isteyen Ali Ay yönetimi, sözleşmenin feshi konusunda anlaşma zemini arıyor. 

SADECE 2 MAÇ OYNADI

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın da takımda istemediği Jires Kembo’dan kurtulmaya bu kez kararlı olan Bursaspor yönetiminin, geçmiş dönem alacakları ödemeyi teklif ettiği belirtildi. Bugüne kadar herhangi bir talibi de çıkmayan Kembo’nun bu kez ayrılabilme ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.

Başkan Ali Ay ve ekibi tecrübeli kanat oyuncusunun alacaklarını taksitlendirip yolları ayırmayı hedefliyor. Bu sezon sadece 2 maça çıkan ve 14 dakika sahada kalan Fransız futbolcu, uzun bir süre sakatlığı bahane ederek antrenmanlara da katılmamıştı. Jires Kembo’nun Bursaspor’la mayıs ayına kadar sözleşmesi bulunuyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X