Kendi düğününe böyle katıldı

Türkiye’nin en ilginç düğünlerinden biri Diyarbakır’da yapıldı. Çünkü Almanya’daki gelin, kendi düğününe görüntülü aramayla bağlandı.

Kendi düğününe böyle katıldı

Evlenme kararı almalarının ardından 18 yaşındaki gelin Wane İbrahim’in ailesiyle birlikte Münih’e iltica etmesi nedeniyle, 21 yaşındaki Suriyeli damat Dilxweş Osman, düğününde yalnız halay çekti. Wane İbrahim ise gelinlik giyerek görüntülü aramayla bağlandığı düğününü izledi.

Ülkesindeki iç savaştan kaçarak, ailesiyle birlikte 2013 yılında Diyarbakır’a gelen, Suriye’nin Kamışlı nüfusuna kayıtlı Dilxweş Osman, yaşamını Türkiye’de sürdürmeye başladı.

Osman, akrabası olan ve ailesiyle beraber Diyarbakır’a yerleşen Wane İbrahim ile görüşmeye başladı. Yaklaşık 3 yıl boyunca ilişkilerini sürdüren çift, evlenmeye karar verdi; ancak bu süreçte genç kız, ailesiyle Almanya’nın Münih kentine gitti.

Suriyeli çift, evlilik tarihlerinin yaklaşmasına rağmen bir araya gelemedi.

ecdf7c0b248dd122aa9ff2b71d1769f3.jpg

Düğün için hazırlıklarını tamamlayan Osman, genç kız Türkiye’ye gelemeyince, merkez Bağlar ilçesinde düğünü gelinsiz yaptı.

Düğünün gerçekleştirildiği mekanda, gelin ile damadın salona indiği asansörden tek başına inen Dilxweş Osman, kendisini karşılayanlarla halay çekti. 

b1f52f62b06605784088a2bf26b6b49b.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X