Kendimle barıştım

42 yaşına basmaya hazırlanan Deniz Akkaya, hayatının “kendinden en memnun” dönemini yaşadığını söyledi.

Kendimle barıştım

NE İSTEDİĞİMİ BİLİYORUM

Podyum dünyasının güzelliğiyle yıllara meydan okuyan topmodeli Deniz Akkaya, samimi itiraflarda bulundu. Ağustos ayında 42 yaşına basacağını hatırlatan Akkaya, ‘Hayatımda en ne istediğimi bildiğim, kendimle barışık ve kendimden en memnun olduğum dönemdeyim. Aslında bizim kültürümüzde bu yaşlardaki kadınlara kocamış muamelesinin yapılır. Bugünkü Deniz, bu şiddeti gören bir çok kadına ışık olacak. Allah ömür verdikçe hep çalışarak, ışıldamaya devam edeceğim. Çünkü kadınlar çok değerli, çünkü kadınlar buna değer…’ dedi. 

DAYATMALARA BAŞ KALDIRIN

Deniz Akkaya, sistemin kendisi gibi yaş alan kadınlara bazı güzellik normlarını dayattığını da savundu. Ünlü manken, ‘Fiziksel değişim burada bir metafor gibi benim için. Görsel dünyada kadınlara yapılan, diretilen tüm güzellik normlarına baş kaldırabilir veya benim gibi ezip geçebilirsiniz. Bunun için ortak söylem; ben beni yaratacak kudrete sahibim ve ben ne  istersem oyum, öyle mutluyum demektir’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X