Kerem Bürsin’den soğan-sarımsak açıklaması: Olayı nerelere geldi?

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, ‘Yaşamayanlar’ dizisinde birlikte rol aldığı Nilperi Şahinkaya için konuk olduğu bir Youtube programında “Soğanlı, sarımsaklı dürüm yiyor sonra da ‘Gel beni öp’ diyordu” şeklinde konuşmuştu. Konuyla ilgili Bürsin’den yeni bi

Kerem Bürsin’den soğan-sarımsak açıklaması: Olayı nerelere geldi?

Dün akşam reklam yüzü olduğu markanın lansman gecesinde açıklama yapan Kerem Bürsin, “Ekranlara dönecek misiniz?” sorularına, “Evet, düşünüyorum. Çok yakın bir zamanda olacak, şaşıracaksınız. Dijital platformda olacak çünkü dijitalde dakikalar daha az” yanıtını verdi.

Yakışıklı oyuncu, Nilperi Şahinkaya ile öpüşme sahnesi konusunda çıkan haberler için, “O haberler çıktığında burada değildim. Olay nerelere geldi? Nilperi benim ekran önünde aşkım, ona aşığım! Onunla çalışmak acayip keyifli, bayılıyorum ona. İlk projemizden beri ona hayran kaldım. İnanılmaz bir partner, onunla her zaman çalışmak isterim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X